RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Путінці бурхливо відреагували на гучну заяву Трампа про Крим

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп викликав гордовиту реакцію росіян своєю заявою, що у разі обрання, він готовий розглянути визнання анексованого Криму російським.

Про реакцію росіян свідчать їх коментарі на сайті прокремлівського інформагентства РІА Новини.

"Визнайте чи ні... яка різниця...? Російським був, є і буде... Визнання ваше нічого не варто, а просити за нього США будуть багато", "Визнаєте чи не визнаєте - нам це паралельно!", "З Трампом або без, а визнати все одно доведеться", "Рано чи пізно всі визнають і Трамп це знає, так що вже, краще бути першим", "А якщо не визнає! Ой,як ми всі боїмося!.....", - пишуть путінці в коментарях.

Крім того журналісти прокремлівського інформагентства зробили добірку думок американських експертів, які розійшлися в поглядах на рахунок гучного висловлювання Трампа про анексований Крим. Так, колишні посли США в Україні та Росії Майкл Макфол та Стівен Пайфер вважають слова Трампа про Крим ознакою лояльності цього кандидата до Росії. Інші не впевнені в тому, що Трамп правильно висловив свої думки.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Трампа неодноразово викривали в надмірній лояльності до президента РФ Володимира Путіна, а також в міцних бізнес-зв'язках з російськими олігархами.