RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

26 березня

Всі новини

Відомий російський письменник передбачив швидкий ядерний удар

Відомий російський письменник-фантаст Сергій Лук'яненко, активний прихильник політики президента РФ Володимира Путіна, спрогнозував швидкий конфлікт із застосуванням ядерної зброї.

Про це Лук'яненко повідомив в інтерв'ю виданню Собеседник.

Письменник висловився про те, що на Землі вже багато років існує постійна небезпека глобальної ядерної війни. Він вважає, що контролювати це неможливо, так як ядерна зброя є не тільки в Америки й Росії, але й у багатьох інших країн, таких як Пакистан, Ізраїль, Індія.

Лук'яненко вважає, що все це вносить дуже велику напруженість, і називає ядерну зброю "рушницею, яку людство повісило на стінку". Письменник вважає, що воно рано чи пізно вистрілить. На його думку, це відбудеться "ще при житті нашого покоління".

При цьому письменник не стверджує, що буде справжня війна, він говорить лише про можливість конфлікту із застосуванням ядерної зброї, яку стає все легше створювати. Він вважає, що примітивну ядерну бомбу нині можуть зробити будь-які терористичні організації.

Як повідомляв "Апостроф", колишній радянський розвідник, відомий письменник Віктор Суворов порекомендував українцям налякати Путіна, створивши "брудну" ядерну бомбу.

Раніше одіозний глава ЛДПР Володимир Жириновський стверджував, що Росія здатна нанести превентивний ядерний удар по Україні.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Світ
Теги: