RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Путінці прийшли в дикий захват від скандальної заяви Трампа про Крим

Заява американського мільярдера, кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа про те, що кримчани хочуть бути частиною Росії, викликала бурю захоплення у росіян, які підтримують політику президента РФ Володимира Путіна і схвалюють анексію Криму.

Слова Трампа активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru, де ця новина менш ніж за годину зібрала понад 500 коментарів.

Як повідомила NBC News, Трамп заявив, що Білому дому потрібно визнати приєднання Криму до Росії. За його словами, це поліпшить відносини між РФ і США і допоможе ефективніше боротися з терористами з ИГИЛ.

Він також підкреслив те, що "входження Криму до складу Росії" сталося при Обамі.

"Трамп-памп-памп! Я так розумію, після Пан Гі Муна Трамп буде наступним у динамічному списку "ворогів неньки", "Скоріше б санкції зняли, а то жити стає з кожним роком важче", "Ну чо, американці, готові жити в Росії?" "Ну, все ясно! Путін продав всі свої 45 палаців з золотими унітазами, 15 крейсерських катерів з золотими поручнями, зняв всі свої 450 млрд з Панамських рахунків і купив Трампа з потрохами!", "За Трампа! Є кому виступити в західному світі проти бандерівців", "Жирна тема, прямо свято якесь!", "Трамп далекоглядний. США кризи не уникнути, краще зараз налагодити відносини з Росією, аби демпфірувати економічні втрати, ніж зовсім залишитися біля розбитого корита. Все вірно робить", "Багато в чому з ним згоден, але з-за своєї жириновщини він може старенькій програти. Цікаво хто його радник, що не може йому пояснити, що нестабільність людям не подобається", "Трамп все радує і радує, що треба людині допомогти з виборами", — коментують росіяни.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в соцмережах став популярним фотоколаж, на якому зображені російський резидент Володимир Путін і американський мільярдер, кандидат на пост президента США Дональд Трамп.