RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Російський журналіст потішив розповіддю про те, як пропагандистів Путіна викинули з ЄС

Російський журналіст Аркадій Бабченко потішив мережі розповіддю про те, як знімальну групу одного пропагандистських телеканалів РФ не впустили на територію Естонії.

Про це Бабченко написав у своєму Facebook.

"Пропагандистів викинули з Європи тому, що вони їхали працювати по туристичній візі. Тепер будуть їздити в Крим і Турциюнаш - "Процес тривав півтори години, після цього нам повідомили – Естонія анулює наші візи, тобто закриває в'їзд у всі країни Європейського союзу", - пише журналіст.

У той же час Бабченко розповів про те, що в той же день, 29 липня, він в'їхав на територію Естонії, не зустрівши при цьому ніякого опору з боку прикордонників.

"Двадцять дев'ятого липня незалежний журналіст Аркадій Бабченко перетнув кордон з Естонією в Нарві. Відчуття чогось нехорошого "в голову не закрадалася". Підозрілої музики по радіо не було. Естонська прикордонник - молодий культурний хлопець - був ввічливий, усміхнений і послужливий. До дитині звертався на Ви і дарував посмішки. Говорив з нами по-російськи, хоча я в країнах пост-срср віддаю перевагу звертатися до людей по-англійськи, хоча б першої фрази. Нашу машину не обшукували. Взагалі. І вже тим більше ніхто не лазив в сподні", - ділиться враженнями журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", в травні позаштатному кореспонденту російського пропагандистського інформаційного агентства "Росія сьогодні" Леоніду Свиридову заборонили в'їзд на територію всіх держав-членів Шенгенської зони до грудня 2020 року.