RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Радник Путіна висловив божевільне припущення про роль України в сирійській війні

Російський журналіст, член ради при президенті РФ з розвитку громадянського суспільства і прав людини Максим Шевченко припускає, що Україна може продавати зброю опозиції президента Сирії Башара Асада.

Про це він сказав Ехо Москви.

"У опозиції з'явилося серйозне нове озброєння, у тому числі - ракетно-залпове. І не виключаю, що завтра у них з'явиться і система ППО. Хоч піхотна, хоч системи, які зможуть досягати і великих висот", - заявив Шевченко.

За його словами, зброю в світі можна купити де завгодно і одним з потенційних продавців він назвав Україну.

"Та хоч Україна продасть їм зброю із задоволенням. Зрештою, чому ні? Хто буде стримувати Україну, яка вороже ставиться до Росії. Українські ЗМІ, медійні ресурси в інтернеті підкреслюють свою симпатію до антиасадівської опозиції. І загалом, Україна як вона поставила Грузії Буки, які збили власне російський бомбардувальник, чому вона не може, скажімо, поставити сирійської опозиції такі ж системи озброєння? Там через треті країни які-небудь", - заявив він.

Як повідомляв "Апостроф", екс-президент Грузії, губернатор Одеської області Михаіл Саакашвілі повідомив, що Україна постачала Грузії зброю під час російсько-грузинської війни.