RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

Всі новини

Російський журналіст повідомив про погану новину для Путіна з приводу США

Згідно з останніми опитуваннями, кандидат у президенти США Хілларі Клінтон впевнено випереджає свого конкурента Дональда Трампа в президентських перегонах, і якщо їй вдасться зберегти лідерство до середини вересня, то, найімовірніше, саме вона стане новим президентом США.

Про це в блозі на сайті "Ехо Москви" написав російський журналіст Євген Кисельов.

На його думку, перші два тижні осені в Америці будуть ясним знаменням того, хто переможе в листопаді.

Кисельов пояснює це тим, що в новітній історії США кандидат у президенти, який в середині вересня лідирував за підсумками опитувань, ще жодного разу не програв на виборах.

За підрахунками журналіста, навіть якщо Трампу вдасться роздобути всі 112 голосів у штатах, що досі не визначилися, то їх все одно не вистачить для перемоги.

"Тому якщо Хілларі Клінтон збереже свою нинішню перевагу до середини наступного місяця, потім тільки диво або форс-мажорні обставини завадять їй стати президентом США – як би це не було прикро Володимиру Путіну", - вважає Кисельов.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Трампа неодноразово викривали в надмірній лояльності до президента РФ Володимира Путіна, а також у міцних бізнес-зв'язках з російськими олігархами.