RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

Загибель МН17 на Донбасі: путінці обурюються через прорив у розслідуванні

У прихильників політики президента РФ Володимира Путіна викликала обурення новина про те, що міжнародна комісія з розслідування катастрофи малайзійського Boeing 777 рейсу MH17, яка сталася на сході України 17 липня 2014 року, має намір представити звіт про місце запуску ракети, яка збила літак, і тип зброї.

Про намiри комісії повідомив віце-прем'єр — міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко, передає Інтерфакс-Україна.

За його словами, ще до публікації звіту інформацію про місце і зброю нададуть родичам загиблих при катастрофі Boeing. Це станеться 28 вересня.

Зубко підкреслив, що про оприлюднення остаточного звіту по кримінальній розслідування аварії Boeing 777 на Донбасі мова не йде.

Ця новина викликала обурення на російському інформаційному ресурсі РИА Новости.

"Толку від точного зазначення місця запуску? Бандерофашисти, збили Боїнг, з самого початку брехали, що вони не контролювали район запуску. Вони і далі будуть брехати", "Дані будуть оголошені міжнародною комісією, а повідомляє про це Україна. Зрозуміло, яка інформація буде надана", — коментують новину путінці.

Як повідомляв "Апостроф", 1 вересня в Нідерландах була оприлюднена нова партія документів, що стосуються аварії Boeing 777 на сході України.