RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Зустріч Путіна з Обамою: в мережі висміяли ключове фото

У соціальних мережах продовжують висміювати фотографію із зустрічі президента РФ Володимира Путіна і президента США Барака Обами, яка відбулася в рамках саміту G20 в Китаї.

Фотографію Обами і Путіна єхидно прокоментували у Twitter RIP Новости.

"Вдале фото і для західної (Обама дивиться на Путіна як на г**но), і для російської (Обама ображенка) аудиторії", — пишуть про знімок у цьому Twitter.

"Меметично", "Там як мінімум три чуваки дивляться на Путіна як на г**но", "Який же він маленький! Не можна біля керма ставити людей з наполеонівськими комплексами", "На фото на Путіна як на г**но дивляться всі. Крім дівиці. Вона взагалі на нього не дивиться", "А як виглядає це фото з точки зору ЛГБТ-спільноти? Противні пустунчики обидва або хтось один?" — коментують фото інші користувачі Twitter.

Нагадаємо, за словами путінського прес-секретаря Дмитра Пєскова, в ході зустрічі Обама і Путін обговорювали Україну і Сирію, і при цьому спілкувалися довше, ніж планувалося.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно російський президент Володимир Путін пригрозив американському лідеру Бараку Обамi тим, що влаштує в Україні повномасштабну війну.