RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

"Філіппінський" скандал з Обамою: в Росії вказали на помилку Дутерте

Росіяни бурхливо відреагували на скасування президентом США Бараком Обамою зустрічі з президентом Філіппін Родріго Дутерте, який назвав американського лідера "сучим сином".

Відповідні коментарі залишені на сайті радіостанції "Эхо Москвы".

"У рядку відщепенців прибуло. Ласкаво просимо в Митний Союз і ОДКБ. Росії потрібно багато пальмової олії!", "навряд...економіка Філіппін на 90% залежить від США. ..Швидше на Філіппінах приберуть дурня президента", "хіба Барак син Пу? о. Про Родріго помиляється явно о. О", "слабак цей чмо... наш альфа вже б бомбардував воронеж", "мда... глава Філіппін виглядав непрофесійно і шкода", "а наш з Філіппінами вже дружить?", "А Путін-то забоявся Обамку сучим сином називати...", "путін звичайно робить помилки, але він же не ідіот )", "Ну, тепер штати швиденько організують президенту Філіппін імпічмент. Як в Бразилії...", "Філіппіни автоматично стають іншому Росії. Це видатна перемога російської дипломатії!", - пишуть користувачі мережі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Барак Обама відреагував на інцидент з трапом під час його прибуття в Китай на саміт G20.