RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Випад Клінтон на адресу Путіна спричинив хвилю жовчі в Росії

Кандидат у президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон заявила про загрозу втручання Росії у президентську гонку, і цю небезпеку, за словами політика, необхідно усунути "швидко і надійно".

Про це повідомляє прокремлівський сайт "РИА Новости" з посиланням на Bloomberg.

Клінтон зазначила, що у неї є достовірні відомості про намір РФ вплинути на хід президентських виборів у США. Як підкреслила політик, загроза йде від президента Росії Володимира Путіна, який разом зі своїми помічниками вважають, що можна отримати "деяку вигоду", вплинувши на передвиборну гонку.

Ця новина викликала гнівну реакцію з боку прихильників політики Путіна, які залишили відповідні коментарі на сайті "РИА Новости".

"А ще стара Клінтон припускає що Путін сам хоче балотуватися в президенти США!", "Бабулі час до геронтологу. Манія переслідування - ознака деменції, яка розпочинається в похилому віці", "Гадаю, у бабусі вже стійка параноя, обтяжена станом психозу. Для неї і Трамп - російський агент Ісаєв, впроваджений у США в момент його народження, а гроші йому особисто дав Путін, поділившись своїми мільярдами", "Жінку з очевидними ознаками вікового нездоров'я взагалі не можна обирати на керівні посади. До того ж сама зізнається в манії переслідування, а це вже одна з хвороб диктаторів", "А от я за це "втручання" обома руками ЗА! Самі лізуть в усі держави з такою "допомогою". Нам то чому не можна. Тільки не так нагло треба робити, як вони", - пишуть путінці.

Як повідомляв "Апостроф", адепти Путіна висловили обурення через прорив у розслідуванні катастрофи МН17 на Донбасі.