RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Євробачення-2017: в Росії хвиля злості через гучну новину з України

Новина про те, що місцем проведення міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2017" стане Київ, викликала виверження жовчі у прихильників політики російського президента Володимира Путіна.

Заяву українського оргкомітету про те, що українська столиця прийматиме "Євробачення", активно коментують відвідувачі російського пропагандистського ресурсу РИА Новости.

"Колоритне буде Євробачення зі спецефектами у вигляді палаючих покришок і битв між нацбатальйонами і поліцією. З художнім розписом стін вугіллям від місцевих гопників. Ну і звичайно ж маса недорогих жінок від Femen", "Нарешті, а то я вже подумав, що нам доведеться віддуватися за їх "перемоги", "Головне, досвід є стрибати", "Євробачення" в Києві?!! Ну-ну, хто ж туди поїде, це найнебезпечніший район Європи, де міліція не працює і цілі заводи віджимають мимохідь, що говорити про гаманці або навіть життя", "Слава богу. А то вони типу "перемогли", а ми бабки ввалюй в це шоу", "Дивно, а чому не на Донбасі чи в Криму?", "Обіцяли ж, що у "відвойованому" Криму проведуть. Знову хохли обдурили", "Це буде ганьба всім позорам ганьба...", "Я думала, в Одесі у Будинку профспілок. Ух, а то прям страшно", "Словом, панове, готуємося дивитися цирк під назвою Євробачення-17 в бандерівському Києві. Всі співаки виступають тільки у вишиванках, на грудях - пучок кропу. Всі країни, у яких державний прапор має в своєму забарвленнi три кольори — червоний, синій і білий, виходять на сцену тільки під жовто-синіми прапорами", — кепкують путінці.

Нагадаємо, на те, щоб прийняти "Євробачення-2017", претендували три українських міста: Київ, Дніпро і Одеса. У Києві популярний конкурс вже проходив у 2005 році після перемоги співачки Руслани. На цей раз тому, що "Євробачення" буде проходити в Україні, ми зобов'язані співачці Джамалі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше російські ЗМІ публікували інформацію про те, що "Євробачення" може пройти в Росії, але організатори конкурсі жорстко її спростували.