RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Турчинов розповів, як Захід просив "не брязкати зброєю" перед РФ: путінці кепкують

Прихильники політики президента РФ Володимира Путіна виливають жовч через заяву секретаря РНБО України Олександра Турчинова про те, що Захід відмовився допомагати Києву у випадку вторгнення Росії.

Про це Турчинов сказав в інтерв'ю УНІАН.

Він повідомив про переговори, які проводив у 2014 році з зарубіжними партнерами.

За словами Турчинова, його плескали по плечу і говорили, що будуть впливати на РФ дипломатичним шляхом. Секретар РНБО повідомив, що його просили "не брязкати зброєю" і не проводити мобілізацію, утримуватися від провокацій у бік Росії.

Турчинов сказав, що йому дали чітко зрозуміти: у разі військового вторгнення Росії військову допомогу Україна не отримає.

Його зізнання активно коментують на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru.

"Так вони вже вторглися або ще тільки збираються? Я заплутався...", "А що, Турчинов думав, що Захід готовий піти походом на Росію заради України?", "Значить це чмо вже два роки е*ет мозок своїм співгромадянам, гарантуючи їм всесвітню підтримку", "Там більше всесвітня психіатрична допомога підійде", "Всі сподіваються, що їх захоплять? Ось прямо з боргами. Ага, біжимо-біжимо...", "Скільки років уже РФ збирається напасти на Україну? Скоро... Вже навіть Європа не вірить у це "скоро", "Третій рік відважні бійці воюють з РФ, охороняючи спокій Європи, а підступні росіяни не прийшли", — кепкують путінці.

Як повідомляв "Апостроф", раніше секретар РНБО Олександр Турчинов назвав російські ракети неефективними.