RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Путінці зловтішаються через тривожну заяву Меркель щодо ЄС

Канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила, що Євросоюз перебуває у критичному стані і його проблеми не вирішити за одну зустріч лідерів ЄС.

Про це повідомляє прокремлівський сайт "РИА Новости" з посиланням на Reuters.

"Сенс в тому, щоб не просто чекати вирішення європейських проблем за один саміт – ми в критичній ситуації, – а в тому, щоб за допомогою вчинків показати, що ми можемо бути краще", — сказала канцлер Німеччини.

Ця новина викликала уїдливі коментарі прихильників політики президента РФ Володимира Путіна, які були залишені на сайті "РИА Новости".

"Не хочеться зловтішатися, але..! Не самі лідери Німеччини, Франції і Великобританії своєю безвідповідальною політикою загравання з біженцями, прийняття до ЄС країн, свідомо не готових до рівноправної участі в альянсі врешт-решт довели альянс до цугундера? Кому тепер вони хочуть скаржитися? Самі винні!", "На місці неї я б ще додав:" І загнала ЄС в цю ситуацію... Я", "Європейці самі себе загнали в критичну ситуацію. Тепер чого нарікати? Думати потрібно про благо власних держав, а не танцювати під дудку США", "Так вип'ємо товариші по склянці китайського чаю за розвал цієї убогої конторішкі під назвою ЄС!!!", "Дружба зі США до добра не доводить, ми при Горбачові це проходили. Наслідки дружби, сподіваюся, всі пам'ятають?", "Виникає питання, хто винен у тому, що Євросоюз перебуває в критичній ситуації???Чи не сама Меркель і її друзі довели до цього стану Євросоюз? А може, знову, як завжди, Путін винен?" - пишуть путінці.

Як повідомляв "Апостроф", в Україні допустили зняття санкцій з РФ у разі відходу Ангели Меркель з поста канцлера ФРН.