RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Дасть Бог і ні до чого ця зустріч: у мережі обговорюють "український" демарш Трампа

У штабі кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа проігнорували пропозицію президента України Петра Порошенка про зустріч в Нью-Йорку.

Про це повідомляє американське видання Foreign Policy з посиланням на Адміністрацію президента України, передає Цензор.НЕТ.

За інформацією ЗМІ, АПУ направила запити про зустріч у кулуарах Генасамблеї ООН Дональду Трампу і кандидату в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон.

Зазначається, що штаб Клінтон погодився на зустріч, яка відбулася 19 вересня, а представники Трампа ніяк не відреагували на ініціативу Порошенка.

"І навіщо такий президент США, який ігнорує діючих президентів інших країн?", "Дасть Бог і ні до чого ця зустріч", "Невже в США настав час самознищення, якщо таке гівно, як Трамп, близьке до президентства. Маю на увазі не особисто Трампа, а соціальні закони, що ведуть до влади лідерів з метою самознищення", "трамп образився за манафорта... Образливий такий...", - такі найрейтинговіші коментарі до цієї новини.

Як повідомляв "Апостроф", опальний російський політик Ілля Пономарьов спрогнозував жорстку позицію Трампа щодо РФ, якщо той стане президентом США.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Світ