RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Ердоган розгнівав путінців через Крим

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган пообіцяв своєму українському колезі Петру Порошенку, що Анкара не відмовиться від своєї позиції щодо окупації Росією Криму.

Про це повідомляє прокремлівський сайт "РИА Новости".

Як сказав Ердоган на полях 71-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН у Нью-Йорку, Туреччина і надалі має намір підтримувати Київ у питанні відновлення суверенітету і територіальної цілісності України як у двосторонньому, так і багатосторонньому вимірах. Президент Туреччини наголосив, що відновлення діалогу з РФ не позначиться на позиції Туреччини в Криму й у питанні порушення прав кримських татар.

Ця новина викликала гнівні коментарі з боку прихильників політики президента РФ Володимира Путіна.

"Другий ніж у спину. Скільки ще ножів треба, щоб керівництво країни нарешті зрозуміло, що з турками не можна будувати партнерські відносини?", "Недовго музика грала, недовго фраєр танцював...", "Щось Ердоган осмілів, балакучий став не там, де треба. Треба б нагадати йому його місце", "І нікому від цього ні тепло, ні холодно. Росії по барабану - Крим наш по-любому. Порошенко від цієї заяви Криму не побільшає...) Ну, а Ердогану ніде поки не убуде...", "У самій Туреччині проблеми з Греками, і ніхто не вводить санкції, у Англії з Аргентиною і нічого, а сам Ердоган швидко заспокоївся, нещодавно бідкався Росії, а тепер знову за своє. Скільки ж ми будемо обманювати себе!? Огидно!!!", "Я б на місці Порошенка особливо туркам в цьому питанні не довіряв. Вони з більшою радістю Крим побачили б у своєму складі, ніж у складі України. Хоча Порошенко заради медійного галасу готовий заручитися словесною підтримкою, від кого завгодно. Не здивуюся, якщо завтра оголосять, що Порошенко зустрічався з жителями Антарктиди і пінгвіни висловили підтримку Україні", - такі найтоповіші коментарі на сайті "РИА Новости".

Як повідомляв "Апостроф", путінці розгнівалися з приводу слів президента США Барака Обами на адресу Росії.