RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

​Порошенко в ООН розповів про полігони Путіна: з'явилася реакція з РФ

Прихильники політики президента РФ Володимира Путіна різко відреагували на виступ президента України Петра Порошенка на засіданні Ради Безпеки ООН, де український лідер розповів про російськi полігони.

Відео з промовою Порошенко опубліковано на YouTube.

Його можна подивитися з різними варіантами перекладу.

Також про виступ Порошенка написали в Facebook і Twitter українського президента.

У своїй промові він зазначив, що окупований Крим став базою для РФ, з якої доставляються військові ресурси в Сирію.

При цьому і Сирію, і Україну український лідер назвав російськими полігонами.

Промову українського лідера на Радбезі ООН активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru.

"Ой-вей, наркомана Педру пустили в Радбез", "Радбез там не уржався з цього "мислителя"? А пика на фотці — точно, з перепою", "Свиня сива зовсім забрехалася", "Хто йому знову налив?", "Порося пора в трезвяк", "Ну про полігон він правий. Тільки цей полігон не російський, а американський. І він не всі американські полігони перерахував. Про iншi промовчав", "Походу він знову хопнув чарку-іншу, раз несе всяку нісенітницю!", "Петька перший нах, тепер вже ніхто Сирію і Україну полігонами США не назве!", "Гарантії на кредити відпрацьовує, риб'яче око", "Некоректно порівняння Сирії з Україною — в Сирії законно обраний президент", "Жертва американських експериментів над людиною назвав Сирію і Україну полігонами Росії", "Налийте цьому організму трохи, може відпустить", — сходять жовчю путінці.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Порошенко зустрічався з американським віце-президентом Джо Байденом, після чого повідомив, що Україні дадуть мільярд доларів.