RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Буде велика кров: в мережі відреагували на гучну заяву США щодо Сирії

Представник США при ООН Саманта Пауер заявила, що Росія і війська сирійського президента Башара Асада почали повномасштабну наступальну операцію в Сирії.

Про це Пауер повідомила під час екстреного засідання Ради безпеки щодо ситуації в Алеппо, передає Дощ.

Представник США при ООН зазначила, що в ході цієї наступальної операції вже загинули понад 139 осіб, сотні людей поранені, і це за останні три доби.

Пауер зазначила, що за останні 72 години РФ і військами Асада запущено понад 150 авіабомб.

"Коротше, Сирію чекає велика кров. Росія з Асадом вирішили брати Алеппо або зрівняти його з землею. Сказано було практично відкритим текстом", — пише у своєму Twitter російський блогер Андрій Мальгін.

"Асад вирішив убити весь свій народ ? Гуманно. Власне тут вони з Путіним брати", "Європа сцыт, США сцыт — вибори. Таких сцыкливых урядів лідерів світової спільноти ще не було", "Тоді РФ очікує взагалі ж**а", "Український представник дуже правильно провів пряму аналогію з геноцидом Чечні, кремлівськими бомбардуваннями Грозного", "Російські перемир'я вони такі, так", "Коротше, росіянам треба гттоватися до долара по 200 р", — коментують інші користувачі Twitter.

Нагадаємо, сьогодні було скликано надзвичайне засідання Ради безпеки ООН з ситуації в Сирії.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Iнформвiйськах повідомили, що на Радбезі ООН по Сирії Америка звинуватила Росію у варварстві, а Великобританія — у військових злочинах.