RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Екстрене засідання РБ ООН по Сирії розбурхало путінців

США, Великобританія і Франція запросили скликання надзвичайного засідання Ради Безпеки ООН з питання військових дій в сирійському місті Алеппо.

Про це повідомляє прокремлівський сайт "РИА Новости" з посиланням на AFP.

Засідання Радбезу ООН відбудеться 25 вересня о 18:00 за київським часом.

Раніше урядові війська Сирії заявили про початок військової операції по встановленню контролю над Алеппо, що знаходиться під контролем повстанців. У свою чергу, генсек ООН Панн Гі Мун заявив, що йому надходила інформація про авіаудари із застосуванням запального зброї і противобункерних бомб. Генсек ООН закликав направити Дамаску чіткий сигнал про те, що міжнародне співтовариство не буде терпіти застосування невибіркового зброї проти мирних жителів.

Новина про надзвичайному засіданні РБ ООН викликала ажіотаж серед адептів політики президента РФ Володимира Путіна.

"Як тільки Сирійська армія притиснула ан-Нусру в Алеппо, то відразу завила "дах" терористів! Звичайно: "Наших б'ють"!", "Ой як заголосили посібники терористів!", "Як і очікувалося,після образливих,для піндосів,вибачень перед Урядом Сирії,вони,піндоси,почали чергову кампанію проти Асада і сирійської армії,звинувачуючи останніх у використанні "невибіркового" зброї проти мирного населення.І як завжди,винними виявляться сирійська армія і російські ВКС,при цьому про терористів ні слова", "Заворушилися - своїх бороданів хочуть врятувати від помсти сирійців. Асад після повітряної атаки США на позиції урядових військ, і на гумконвой, не буде слухати цю продажну ООН. Думаю, у нього все готове для зустрічі американських бомбардувальників", "Ось це правильно!Вистачить соплі жувати.Будуть лише відтягувати час.Мочити терористів у всіх місцях Сирії", - так звучать самі рейтингові коментарі на сайті "РИА Новости".

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно США заявили про причетність РФ до бомбардуванні гуманітарного конвою в Сирії.