RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Гучна заява Ердогана про сирійського друга Кремля викликала обурення в РФ

Прихильники політики президента РФ Володимира Путіна бурхливо відреагували на заяву президента Туреччини Реджепа Тайіпа Ердогана про те, навiщо турецькі війська увійшли до Сирії.

Новину активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі РИА Новости.

"У Ердогана знову переклинило в бік?", "Ну ось, запустили козла в город", "Эрдогашу знову покусали Обама і Керрі?", "Знову удар в спину, що ж ти будеш робити", "Хахаха, знову ця турка біснується, а казав же, нічого з ним взагалі які-небудь відносини мати. Це псих і триматися він нього потрібно як можна далі. Це вже давно всі зрозуміли, крім Путіна", "Після пам'ятних вибачень Ердогана поспішили записати в друзі. Навіть мене трохи не переконали (але все ж не переконали). Але все ж зовсім не дивно те, що один з головних спонсорів (після США і Саудівської Аравії) всі ці "НУСР" відкрито скаже про мету, з якою він показує свій ніс в сусідню країну. Ну, хоч правду сказав", — коментують росіяни.

Нагадаємо, президент Туреччини Ердоган заявив, що турецькі війська увійшли до Сирії, щоб покласти край правлінню президента Башара Асада, якого підтримує російська влада.

Як повідомляв "Апостроф", в соціальних мережах заяву Ердогана назвали "мечем у спину".