RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

26 березня

Всі новини

Ракетні пуски ЗСУ: у США розлютили путінців відповіддю на реакцію РФ

Представник Пентагону Мішель Балданца заявила, що пуски зенітних ракет Збройними силами України в Херсонській області є прозорими, а претензії Росії з цього приводу необґрунтовані.

Про це повідомляє російське інформагентство "Интерфакс".

Балданца підкреслила, що "постійні помилкові заяви Росії про Україну продовжують відволікати міжнародне співтовариство від реальної проблеми - російської агресії".

Представник Пентагону знову сказала, що Крим є частиною України і нагадала, що США засуджують і закликають до негайного припинення окупації півострова Росією.

Ця новина викликала ажіотаж у прихильників політики президента РФ Володимира Путіна.

"Грьобаний Пентагон нехай спостерігає за Мексикою, а ми на своїй території самі розберемося що правильно а що ні..", "Не витримали піндоси) Росія на провокацію не повелася. Хохли по Криму не пульнули. Щось пішло не так, але гавкати треба почати за сценарієм" н"у кулі.. Тоді треба 31 грудня в Криму провести навчання ЗС РФ ..Так само зі стрільбами...Цікаво що тоді скаже Пентагон??А ото в свій час Псакі заявила що проводяться ЗС РФ в Астраханській області науки Держдеп вважає провокацією і загрозою Україні...", - так звучать одні з найбільш рейтингових коментарів на російському сайті Стрічка.ру.

Як повідомляв "Апостроф", за ракетними пусками України в Херсонській області спостерігав літаків НАТО.