RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Рішення США по боротьбі з таємним впливом РФ викликало бурхливий ажіотаж у росіян

У прихильників політики президента РФ Володимира Путіна викликав бурхливий ажіотаж прийнятий Конгресом США законопроект, де йде мова про створення спеціальної міжвідомчої структури, яка буде протидіяти таємному впливу Росії.

Новину про плани США створити антиросійське угруповання активно коментують користувачі російських інформаційних ресурсів.

"Можна посміятися!? Не над тим, що вони створять структуру, в цьому можна не сумніватися. Над їх "здоровим" розумом. А що ще залишається робити, тільки сподіватися і вірити, що Бог є", "Прикольно "про "маніпулювання ЗМІ" та "фінансування агентів впливу"." Невже ми навчилися бити їх ними ж придуманою зброєю? Треба вважати, першим кандидатом на допит комісії стане Трамп?", "Шизанутi якісь. Головне, щоб наш новий Штірліц (рудий з зачесом) не спалився", "Прямо як наші депутати. Усе комітети та підкомітети створюють. Сенс один. Гроші дерибанити", "Чим би дитя не тішилося, аби звинувачувати Росію в усіх своїх промахах", — коментують користувачі пропагандистського ресурсу РИА Новости.

"Над Білим домом хмари ходять похмуро...", "Дивлюсь, "світла справа" маккартiзму живе на "найдемократичнішiй" землі", "93% конгресменів Палати представників Конгресу США вважають деструктивним курс путінського режиму по відношенню до США і Заходу в цілому. Зрозуміло, якою буде політика Трампа. Так що всі зусилля Путіна щодо недопущення Клінтон в Білий дім були абсолютно безглузді і нічого не змінили", "Весь світ в шоці від прихованого впливу Росії! Навіть СРСР такого не вмів", "Що-то в цьому рішенні не видно проектів на згладжування відносин між Росією і США. Вірніше, гладити будуть, але проти шерсті", — коментують росіяни на сайті Lenta.ru.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в США розповіли, як завадили Путіну захопити Київ.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Світ