RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Сенаті США оприлюднили законопроект про нові санкції проти РФ

Сенатор США від Демократичної партії Бен Кардін заявив, що Сенат внесли законопроект про введення нових санкцій щодо Росії.

Про це повідомляє "РИА Новости".

"Ми були атаковані, нас атакувала Російська Федерація. Це більше не є предметом будь-яких суперечок", — зазначив політик.

Кардін сказав, що санкції будуть введені щодо фізичних осіб, які відповідальні за кібератаки проти США, агресію щодо України і Грузії, а також окупацію Криму.

За його словами, дані санкції завадять використовувати зазначеним особам користуватися американською банківською системою і системою державних поставок США. Також нові обмежувальні заходи будуть стосуватися і тих, хто бере участь у приватизації російських активів і залучений в купівлю суверенного боргу Росії.

Також санкції вводяться за використання Росією фальшивих новин в якості зброї та порушення прав людини. Відповідно до законопроекту, Конгрес отримає можливість ініціативи самостійно внести фізичні особи в списки санкцій.

Законопроект про нові санкція проти РФ підготували представники обох партій — "республіканець Джон Маккейн і "демократи" Бен Кардін і Роберт Менендес.

Як повідомляв "Апостроф", 29 грудня США ввели санкції проти Росії за кібератаки.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Світ