RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Трамп не втече від звинувачень в залежності від Путіна - політолог

Скандал з компроматом на новообраного президента США Дональда Трампа є короткостроковим і тому він нікуди не подінеться від звинувачень в залежності від президента РФ Володимира Путіна.

Про це у своїй статті на "Апострофі" написав російський політолог Андрій Піонтковський.

Він зазначив, що звинувачення на адресу Трампа породжують не такі спірні доповіді, а його власна незрозуміла поведінка.

"До останнього часу Трамп заперечував очевидне - хакерські атаки Москви. Адже це не доповідь якогось колишнього англійського розвідника, а одностайна думка всього американського розвідувального співтовариства. І Трамп нескінченно повторює як завчену божевільну мантру, що "наш ворог ІДІЛ, а Путін бореться з ІДІЛ, тому нам потрібно з ним об'єднатися і боротися разом". Чому він це повторює, я не знаю. Чи тому що він таке витворяв в готелі на ліжку Обами, або тому що щиро в цю мантру вірить, тому йому вселили інші агенти Москви, більш небезпечні, ніж Манафорт і Пейдж - Генрі Кіссінджер, його радник Томас Грем, Дмитро Саймс, Метью Рожанські", - написав Він.

Політолог при цьому підкреслив, що, якщо б Трампу дали волю, він з цієї позиції і виходив би. Але Америка — це не диктатура, а країна, де президент - лише найнятий менеджер.

Більше читайте у матеріалі "Апостроф": Скандал з компроматом зіграв на користь Трампу.