RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

З'явилися подробиці переговорів щодо перемир'я в Сирії

Переговори в Астані щодо врегулювання сирійського конфлікту пройдуть 23 січня за закритими дверима в готелі Rixos President Astana.

Про це повідомляє прес-слкжба МЗС Казахстану.

Зустріч розпочнеться о 13:00 (09:00 за Києвом) і, ймовірно, завершиться у той же час 24 січня.

До Астани вже прибули делегації РФ, Туреччини, Ірану та представники сирійської опозиції. В переговорах візьме участь спеціальний посланник генерального секретаря ООН по Сирії Стеффан де Містура. США представить посол в Казахстані Джордж Крол.

За даними джерела "РИА Новости", головним переговірником з військової частини від Міноборони РФ буде генерал Станіслав Гаджимагомедов.

Агентство "ТАСС" передає з посиланням на джерела, що головною метою переговорів стане закріплення домовленостей про припинення вогню від 29 грудня 2016 року.

Як повідомляв "Апостроф", за словами представника однієї з груп повстанців зі складу Вільної сирійської армії, головною темою переговорів будуть питання перемир'я і його постійні порушення режимом Башара Асада. Представники іншого угруповання повідомили, що мають намір обговорювати питання "припинення вогню, гуманітарної допомоги, визволення полонених".