RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

У мережі висміяли слова віце-прем'єра Путіна про ракетну міць РФ

У соціальних мережах підняли на сміх заяву віце-прем'єра РФ Дмитра Рогозіна про те, що нові російські міжконтинентальні балістичні ракети зможуть подолати будь-яку оборону США.

Про це він заявив в ефірі пропагандистського телеканалу "Росія 1", передає "ТАСС".

За словами Рогозіна, зараз російські ядерні сили стримування складаються з різних ракет, у тому числі з старих радянських "Воєвод".

"Їх дуже бояться, вони дуже надійні, їх термін продовжено до моменту, поки не з'явиться нова зброя, нове ракетне озброєння", — сказав путінський віце-прем'єр.

Рогозін зазначив, що ця нова зброя скоро з'явиться у російській армії і нібито буде "здатна подолати і сьогоднішню, і завтрашню, і післезавтрашню протиракетну оборону США".

"Ми розірвемо цю оборону. Вона не становить для нас на сьогоднішній день, крім провокації, серйозної воєнної загрози", — сказав Рогозін.

"Вони там ще не зрозуміли, що з новою адміністрацією Білого Дому краще так не жартувати? Та й у попередньої адміністрації терпіння закінчувалося", "Серйозний фахівець, цей Мітя Рогозін. Напевно, його ракети з бази на Місяці будуть дуже небезпечні, нароблять галасу", "Білка або шиза цікаво", "Мрії, мрії!", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі висміяли заяву віце-прем'єр-міністра РФ Дмитра Рогозіна про те, що Росія готова прийняти авіаконструкторів українського підприємства "Антонов".