RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Крутіше Джигурди: в мережі висміяли німецьку сім'ю, яка вирішила повторно переїхати в РФ

У соціальних мережах сміються над рішенням сім'ї Мартенсiв з Німеччини вдруге переїхати в Росію.

Про це написав російський журналіст Аркадій Бабченко на своїй сторінці в Facebook.

"Багатодітна сім'я Мартенсiв з Німеччини, яка нещодавно втекла з Новосибірської області у ФРН, готова знову приїхати в Росію через цькування содомітів і ювенальщикiв. Тепер їх місцем притулку повинен стати Ставропольський край, куди їх запросив православний патріот, отаман Полубояренко", — розповiв Бабченко.

"Збій у Матриці збільшується! Після Джигурди думав, хлеще цирку вже неможливо придумати, але тут так, шапіто, а не цивілізація! Зараз серйозно задумався до речі, а чи на правильній планеті я прокинувся?", — коментує історію Мартенсiв блогер Валентин Гаденофф.

"Може, це сексуальна незадоволеність змушує їх кидатися?", "Зупиніть планету, хай всі хворі зійдуть і висять де-небудь в безповітряному просторі!", "Якийсь сюрреалізм", "Захарченко повинен запропонувати їм паспорти!", "Навіщо наступати на граблі? Потрібно пробувати КНДР", "Дiтей шкода", — коментують інші користувачі Facebook.

Сім'я Мартенсiв, в якій 10 дітей, приїхала в Киштовку Новосибірській області в середині грудня минулого року, скориставшись "Програмою добровільного переселення співвітчизників". Переїзд в Сибір глава сім'ї пояснив уроками секс-освіти в німецькій школі, які він вважав неприпустимими для своїх дітей. Сім'ю поселили в старому будинку, требовавшем капітального ремонту. На початку лютого Євген Мартенс виїхав до Німеччини, нібито щоб відправити контейнер з речами в Росію, і в підсумку перевіз туди сім'ю.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі висміяли позбавлення Микити Джигурди "громадянства" самопроголошеної республіки "ДНР".