RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Журналіст з РФ пояснила, чому у Трампа з огидою ставляться до Путіна

Головний редактор журналу The New Times Євгенія Альбац пояснила, чому Захід з огидою ставиться до Росії і її президенту Володимира Путіна.

Про це Альбац розповіла в ефірі "Еха Москви".

За словами журналістки, у вашингтонському істеблішменті до російської влади ставляться вкрай негативно. "Так погано до нас не ставилися навіть у радянський час", — стверджує вона.

Альбац зазначає, що радянських громадян на Заході шкодували, тому що вони жили в умовах страшної системи, яка їх вбивала або змушувала голодувати.

"Тоді шкодували. А зараз відносяться з огидою", — заявляє російська журналістка.

За її словами, в першу чергу це пов'язано з анексією Криму, яку пiдтримала більшість росіян. Альбац каже, що для американців і для європейців це був острах, так як вони звикли думати, що в Росії погані правителі, а не народ.

"Але як-то виявилося, що дії, які були зроблені Путіним, виявилися підтримані і що росіянам насправді все це подобається", — пояснює Альбац причини гидливого ставлення Заходу до Росії.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Євгенія Альбац розкритикувала ультиматум, висунутий Росією у відповідь на бажання США поновити договір про утилізацію збройового плутонію.