RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Медведєв знову осоромився: в мережі знайшли фото, де він увірвався на масаж до дівчинки в Криму

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв знову опинився в центрі скандалу в соцмережах, відвідавши масажний кабінет дитячого санаторію "Південнобережний" в Алупці (Крим) прямо під час масажу голої дівчинки.

Відповідне фото активно висміюють користувачі соцмереж.

"Ну ось, з кримськими пенсіонерами розібрався, пішов далі в народ. Не знаю, що обіцяв на цей раз, але обличчя у дівчини на кушетці не дуже задоволене", - пише користувач Facebook Іван Трефілов.

"Совкове ставлення до пацієнта незнищенне: "роздягніться на стільчику" поки в кабінеті лікар, медсестра, реєстраторка з картками, двері навстіж, що очікували в коридорі. Ех! Американці захлинулися б від несподіванки. Засудили б, мало не здалося б", - обурюється користувач Ольга Романова .

"Грошей у нас немає! Але ось цю дівчинку можна розібрати - а м'ясо роздати пенсіонерам!", - іронізує користувач під ніком Мид Роисси.

Як повідомляв "Апостроф", під час візиту в Крим 23 травня Медведєв оскандалився тим, що заявив пенсіонерами, що вимагали підвищення пенсій, що у Росії грошей немає. Потім прем'єр РФ побажав їм успіхів і пішов.