RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Людина Трампа оскандалилася з погрозами на адресу Обами

Колишній дворецький єдиного кандидата-республіканця в президенти США, мільярдера Дональда Трампа привернув увагу Секретної служби через погрози на адресу чинного глави держави Барака Обами і його сім'ї, які він публікував у Facebook.

Про це повідомляє Lenta.ru, посилаючись на Associated Press.

В одному зі своїх постів у вересні 2015 року Ентоні Сенекал висловив думку, що військові повинні повісити Обаму за зраду та інші "особливо тяжкі злочини". В іншому записі Сенекал в образливій формі назвав президента, що є християнином, мусульманином.

У Секретній службі, яка відповідає за охорону перших осіб США, заявили, що в курсі висловлювань Сенекала і "проведуть відповідне розслідування".

У свою чергу, прес-служба Трампа зазначила, що Сенекал давно на нього не працює. "Тим не менш, ми цілком і повністю не погоджуємося з цими жахливими заявами, зроблені Сенекалом на адресу президента і його сім'ї", — зазначила прес-секретар мільярдера Хоуп Хікс.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Дональд Трамп переплутав дату теракту в Нью-Йорку в 2001 році.

Крім того,нещодавно Трамп, раніше відомий своїм лояльним ставленням до президента Росії Володимира Путіна, заявив, що російські винищувачі при зближенні з американськими літаками повинні знищуватися