RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У Порошенка запланували сенсаційну зустріч у США

Президент України Петро Порошенко збирається поїхати з візитом до США, де планує зустрітися з одіозним кандидатом у президенти цієї країни Дональдом Трампом.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook прес-секретар Порошенка Станіслав Цеголко.

Він зазначив, що поїздка українського лідера в Штати відбудеться 18-21 вересня. В Америці він виступить на Генеральній Асамблеї ООН і в Раді безпеки ООН, а також запланував низку зустрічей.

Прес-секретар Порошенка зазначив, що президент України планує зустрітися з кандидатами в президенти США Хілларі Клінтон і Дональдом Трампом, наразі є підтвердження зустрічі з першим.

Про можливу зустріч Порошенка з Трампом написав також незалежний експерт з питань інформаційних війн і конкурентної розвідки, позаштатний радник міністра інформаційної політики України Дмитро Золотухін на своїй сторінці у Facebook.

Він повідомив, що зустрічі Порошенка з Бараком Обамою і Хілларі Клінтон підтверджені, а від команди Дональда Трампа чекають підтвердження.

Золотухін вважає, що президент України, будучи людиною з бізнесу, зможе знайти потрібний підхід до олігарха Трампа.

Як повідомляв "Апостроф", раніше колишній посол США в РФ Майкл Макфол розповів, чим загрожує Україні обрання Трампа президентом Америки.