RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

З'явилися моторошні фото тих, хто вижив у жахливій авіакатастрофі в Колумбії

У мережі з'явилися фотографії тих, хто вижили в авіакатастрофі в Колумбії.

Зображення публікує фотоагентство ЕРА.

Медичний персонал колумбійської лікарні Сан-Хуан-де-Діос транспортує захисника бразильського футбольного клубу "Шапекоенсе" Алана Лусіано Русшела, одного з пасажирів, що вижили в результаті авіакатастрофи в Колумбії 29 листопада 2016 року Фото: EPA/UPG

Медичний персонал колумбійської лікарні Сан-Хуан-де-Діос транспортує бразильського журналіста Рафаеля Хенцеля, одного з пасажирів, що вижили в результаті авіакатастрофи в Колумбії 29 листопада 2016 року Фото: EPA/UPG

Як повідомляє російське видання "Комерсант" з посиланням на 360 Radio Colombia, наразі відомо про 13 осіб, які вижили в катастрофі, серед яких двоє гравців бразильського футбольного клубу "Шапекоенсе": захисник Алан Лусіано Русшела і воротар Данило Маркос Паділья, які вже госпіталізовані.

Стан Русшели лікарі оцінюють як стабільний. Також вижили стюардеса Хімена Суарес і журналіст Рафаель Хенцель. Підкреслюється, що наразі пошуково-рятувальні роботи припинені через сильний дощ у районі авіакатастрофи.

Російський телеканал "Дождь", посилаючись на 360 Radio Colombia, передає, що пілот прийняв рішення злити паливо, завдяки чому лайнер не вибухнув при аварії.

Як повідомляв "Апостроф", з'явилися фото з місця катастрофи літака в Колумбії.