RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

​Адвокати Савченко влаштували ажіотаж у мережі у зв’язку з інцидентом з матір'ю льотчиці

Адвокати української льотчиці та народного депутата Надії Савченко, яка сьогодні відзначає 35-й день народження, повідомили про те, що до ув'язненої не пускають її 78-річну матір.

Про це адвокати Савченко Микола Полозов і Марк Фейгін активно пишуть у Twitter.

"Термінова новина. Матір Надії Савченко — Марію Іванівну, котра спеціально приїхала привітати доньку, не пускають на побачення", — написав Полозов у своєму Twitter.

"Сестру Віру в минуле побачення намагалися затримати. Матір Надії просто не пускають на побачення з донькою в день народження", — додав він.

"Подарунок від російської влади Надії Савченко на день народження — не пустити її стареньку матір на побачення. В їхьому репертуарі", — підкреслив Полозов.

"Марії Іванівні 78 років. Вона подолала величезний шлях, щоб привітати доньку з днем народження. І таке свинське до неї ставлення", — обурюється адвокат.

"Прилетів до Ростова, їду до в'язниці в Новочеркаськ. Дізнався щойно: матір Савченко не пустили до доньки на день народження...", — повідомляє інший адвокат Савченко, Марк Фейгін.

"Ще раз. 78-річна бабуся Марія Іванівна не привітає доньку Надію з 35-річчям..." — додав Фейгін.

Як повідомляв "Апостроф", український фотограф Богдан Бортаков зазначив, що у Верховній Раді України кумедно розмістили плакат з привітаннями до дня народження незаконно засудженої в Росії української льотчиці Надії Савченко.

У березні мати народного депутата України, льотчиці Надії Савченко направила лист федеральному канцлеру Німеччини Ангелі Меркель з проханням посприяти у звільненні дочки.