RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Священик у камуфляжній рясі: мережі сміються над фото з Москви

Російський релігійний і громадський діяч, протодиякон Російської православної церкви (РПЦ) Андрій Кураєв показав фото священик у камуфляжі.

Фото Кураєв опублікував на своїй сторінці в Facebook.

"Ось все на кримську прокуроршу накинулися — а в Москві було ще забористей", — прокоментував Кураєв фото.

Фото з Facebook Андрія Кураєва

"Бразильський карнавал відпочиває... Був такий фраза-анекдот: "70 років радянського цирку", але як завжди в Росії, казка стає бувальщиною", "Камуфляжна ряса. Ікона з індійської богинею... Розслабтеся. Це просто ідіоти ряжені", "Вежу зносить по повній. Свята матінка Руссия драблен картон. А нормальні росіяни на цьому тлі потім відгортають", — коментують знімок користувачі Facebook.

"О, де ж добрий лікар? Коли ж він прийде?!", — зазначає журналіст Олександр Фельдман у своєму Facebook.

Нагадаємо, самопроголошений "прокурор Криму" Наталія Поклонська на так звану акцію "Безсмертний полк" в окупованому Криму прийшла з іконою останнього російського царя Миколи Другого.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Андрій Кураєв висловився у зв'язку з провальним запуском 27 квітня ракети "Союз" з космодрому "Східний", зазначивши, що за освячені ракети повинні нести відповідальність священики.

Також Андрій Кураєв засудив новосибірську співачку Машанi, що одержала популярність завдяки пісням "Мій Путін" і "Рубль-долар".