RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Інцидент з ветераном у Слов'янську: з'явилося відео з "воскреслою" бабцею

Російські пропагандистські ЗМІ після публікації фейку про смерть ветерана Другої світової війни Любові Печко, яка нібито випадково опинилася замішана в інцидент з нападом на нардепа Наталію Королевську у Слов'янську, оприлюднили відеозапис з коментарем пенсіонерки.

Відео з ветераном опубліковано на каналі пропагандистського телеканалу "Росія сьогодні" на YouTube.

За її словами, 9 травня ветерани йшли в колоні поруч з народним депутатом України Наталією Королевською (фракція "Опозиційний блок"). Раптово хода зупинилася, і в депутата полетіли яйця і зеленка. Печко спочатку навіть не зрозуміла, що її облили зеленкою, і тільки коли до неї підійшла Королевська і почала витирати їй обличчя, зрозуміла, в чому справа.

"В результаті того, що сестра мене побачила по телевізору в цій бійці, у неї стався інфаркт", — вважає Печко.

Вона також розповіла, що в той же день, вже після закінчення урочистої частини до неї підійшов чоловік і попросив пробачення, за те, що облив її зеленкою, після чого швидко втік. Печко при цьому додала, що представники правоохоронних органів пропонували їй завести справу про напад, але вона відмовилася.

Як повідомляв "Апостроф", медіа-менеджер Петро Терентьєв звернув увагу на те, що напад з зеленкою на ветерана Другої світової війни в місті Слов'янську під час ходи з Королівською може бути підробкою.

За матеріалами "РИА Новости"