RU  UA  EN

Середа, 17 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

15 квітня

14 квітня

13 квітня

12 квітня

Всі новини

Проспект вставних щелеп: стоматологи підірвали мережу підходом до ремонту доріг в РФ

У російському місті Барнаул (Алтайський край) місцеві стоматологи знайшли незвичайний спосіб залатати кілька ям у асфальті, для чого засипали туди кілька мішків гіпсових зліпків щелеп.

Про це написав у спільноті "Барнаул 22" в соцмережі "ВКонтакте" один з ініціаторів акції Максим Кузьмін, опублікувавши також відповідні фотографії.

"Привіт, Барнаул 22! На вулиці Заринская не роблять ремонт дороги. Ми в особі зубних техніків вирішили трохи допомогти нашим дорогам і підлатали ямку зліпками та моделями зубів!" – написав Кузьмін.

Серед користувачів соцмереж такий спосіб "ремонту" дороги викликав неоднозначну реакцію.

"Чекаємо практологів", "А в центрі латають дірки патологоанатоми", "Добре хоч не працівники сексшопа там дороги латають", "Екологічно чистий продукт! Гіпс перетвориться в пил, зліпки затвердіють і перетворяться в пил! Всі утрамбували і переконалися в тому, щоб не нашкодити", - пишуть люди в коментарях.

Новиною також поділився у своєму блозі в "Живому Журналі" російський журналіст Андрій Мальгін.

Як повідомляв "Апостроф", голову комітету Держдуми з міжнародних справ РФ Олексія Пушкова підняли на сміх в соцмережах через прохання чиновника надіслати йому фотографії хороших доріг в Росії.