RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Путін потішив зверненням до своїх пропагандистів

Президент Росії Володимир Путін вважає, що інформаційні програми російського телебачення відрізняються правдивістю і користуються довірою людей.

Про це Путін заявив під час відвідування ВГТРК (телеканали Росія), передає Інтерфакс.

"Що мені хотілося особливо відзначити. По-перше, ваші новинні стрічки. Вони, безумовно, користуються довірою і великим інтересом у людей. І, перш за все, тому що вони є правдивими і дуже змістовними і цікавими", - сказав Путін.

Також Путін додав, що необхідно доставляти альтернативну інформацію для глядачів і слухачів.

"Завдяки цій роботі (ВГТРК, — ред.) в значній мірі ми долаємо той інформаційний монополізм, який використовують деякі наші опоненти. Я маю на увазі монополію на світові засоби масової інформації", - сказав глава РФ.

"Хочу вам подякувати за цю роботу, бо вона реально затребувана, вона потрібна і не лише для забезпечення нашої зовнішньої економічної діяльності, а для того, щоб доставляти альтернативну інформацію для глядачів і слухачів. Монополія завжди шкідлива, а в інформаційній сфері. Навіть якщо ми в чомусь помиляємося, ну добре. Ми маємо право про це сказати і люди, слухачі та глядачі повинні почути, побачити альтернативну точку зору", - додав російський президент.

Почитайте також з цього приводу резонансну статтю російського журналіста Аркадія Бабченко про головну зброю Путіна.

Нагадаємо, днями в мережі з'явилося шокуюче відео, яке демонструє, як в російському Сургуті виховують дітей, змушуючи їх відпрацьовувати "марш-кидок", повзаючи в бруду на холоді. Такий незвичайний спосіб "патріотичного виховання" молоді - лише один з методів, властивих сучасної путінської пропаганди.

Як повідомляв "Апостроф", Сенат США розгляне нове законодавство, спрямоване на боротьбу з "пропагандою і дезінформацією", що походить з Росії, Китаю та інших країн. Серед іншого, американських законодавців стривожило те, як Росія виправдовувала свої дії в Україні.