RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Російський церковник оскандалився шовіністською заявою на адресу українок

Колишній спікер Російської православної церкви, протоієрей Всеволод Чаплін звинуватив українських жінок у схильності до надмірного лідерства в сімейних відносинах.

Про це він заявив в ефірі "Эхо Москвы".

Таким чином, він прокоментував скандальні заяви свого колеги протоієрея Андрія Ткачова, який закликав чоловіків не бути підкаблучниками, "ламати жінок через коліно", "обламувати їм роги ломом". Чаплін виступив на захист Ткачова, посилаючись на те, що він родом з України.

"Отець Андрій приїхав з Києва, з України. Він став загалом політичним біженцем. Йому довелося виїхати звідти, тому що його там притиснули за проросійські симпатії... Там культура дуже цікава. Там, звичайно, дружина тримає в руках гроші, вона тримає в руках будинок, у неї, як правило, більше соціальних зв'язків, які дозволяють їй чоловіка контролювати – і спробуй з нею посперечайся! Вона зараз тобі душу вийме. Вона зробить усе, щоб ти опинився під каблуком", - заявив Чаплін.

На запитання ведучої, навіщо одружуватися з такими жінками, Чаплін відповів: "А інших немає. Їх мами так виховали".

Втім, Чаплін виступив проти рукоприкладства та домашнього насильства. На його думку, чоловік може себе поставити "як чоловік у сім'ї, без всякого мордобою, без засовування голови в духовку або кудись ще".

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі висміяли телепатичне інтерв'ю Чапліна.