RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

РосЗМІ повідомили про падіння гелікоптера в РФ: опубліковано відео

Сьогодні вдень у Ленінградській області (РФ) сталася аварія гелікоптера марки "Єврокоптер", який впав в озеро, а за деякими даними навіть вибухнув.

Про аварію повідомляє російський "Перший канал".

"Рятувальна операція розгортається в Ленінградській області. В озеро Суходольське впав гелікоптер, ймовірно, марки "Єврокоптер". Він знаходиться на глибині приблизно восьми метрів. За словами очевидців, машина зачепила гвинтом високовольтну лінію. На місці падіння працюють співробітники МНС і поліції. Вони повідомляють, що приблизно в 20 метрах від берега на воді виявлено масляні плями. Розпочато підводні пошуки", - передають росЗМІ.

Як повідомляє ТАСС, посилаючись на прес-службу адміністрації регіону, на борту вертольота могли перебувати дві людини.

"Це приватний гелікоптер, 4-6 місць, вилетів з турбази "Зв'язківець" поряд із селищем Лосево. Імовірно, на борту знаходилися дві людини", - сказав співрозмовник агентства.

Як повідомляв "Апостроф", в березні у Володимирській області впав гелікоптер російського МВС, в якому знаходилися чотири людини. На початку травня в Камчатському краї РФ впав гелікоптер Robinson R44, в якому знаходилися три людини, в тому числі відомі місцеві бізнесмени.