RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Російський актор виклав компромат на батьків Джамали

Радянський і російський актор Станіслав Садальський заявив, що батьки співачки Джамали, яка перемогла на міжнародному музичному конкурсі "Євробачення-2016", на так званому "референдумі" в окупованому Криму голосували за приєднання півострова до Росії.

Про це написав Садальський у своєму блозі в "ЖЖ".

"Батьки Джамали голосували за приєднання Криму до Росії. Більше того, вони дружньо оформили так звані "путінські довідки" про реабілітацію і тепер отримують пільги на комунальні платежі — п'ятдесятивідсоткові знижки на воду, електрику і газ, користуються безкоштовними путівками до санаторію. Загалом живуть і радіють. Переїжджати в Київ і там скакати на Майдані не збираються", — написав Садальський.

"Дізнавшись про цей факт, глава Мінкульту України Євген Нищук вилучив зі своєї сторінки в соцмережі Facebook запис з обіцянкою нагородити співачку Джамалу званням народної артистки за перемогу на "Євробаченні-2016". Ну і м**ак, привіт йому від Муді..." — додав актор.

Пост міністра культури Євгена Нищука, в якому він заявив про те, що українська співачка Джамала отримає звання "народної артистки України", дійсно видалений.

"Ви знаєте, що обнадіює? Я вам скажу. Ось годину тому з'явився пост від Євгена Нищука щодо можливої ініціативи Мінкульту присвоїти Джамалі звання народної артистки України. Однак після коментарів, які були негативними, аргументованими і вмотивованими, він цей пост прибрав, що свідчить про те, що свідомість потроху повертається в Мінкульт, що не може не радувати", — написала народний депутат від "Самопомочі" Ірина Подоляк на своїй сторінці у Facebook. Вона зазначила, що "систему нагород треба реформувати", і відповідний законопроект вже зареєстрований.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Станіслав Садальський заявив, що Україна повинна відмовитися від проведення міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення" на користь Австралії, яка посіла друге місце.

Дивіться також відео з інтерв'ю матері Джамали з окупованого Криму.