RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

У мережі висміяли ініціативу Держдуми РФ з молодятами

У соціальних мережах висміяли пропозицію російського комітету Державної думи з охорони здоров'я про введення "Сертифіката молодят" і перевірку здатності до репродукції осіб, що вступають у шлюб.

Про ініціативу російських депутатiв повідомив Інтерфакс.

Зазначається, що такі ініціативи увійшли в список рекомендацій в ході роботи "круглого столу" комітету на тему "Репродуктивне здоров'я чоловічого населення Росії".

Зокрема, рекомендовано ввести "Паспорт репродуктивного здоров'я" та затвердити "Сертифікат молодят" для обстеження стану репродуктивної системи осіб, які вступають у шлюб.

Це пояснюють тим, що в Росії аномально висока порівняно з іншими країнами смертність чоловічого населення працездатного віку, що призводить до значних репродуктивних втрат.

"О! І звичайно ж, право Першої Ночі. Кріпосне право — воно таке!" — прокоментували російську ініціативу в Twitter Так собі Washington.

Як повідомляв "Апостроф", раніше користувачі соціальних мереж обговорювали кумедний плакат, який вивісив у буфеті російської Держдуми один з депутатів.

Російська Держдума викликала ажіотаж у мережі прийняттям законопроекту, який забороняє використовувати житлові приміщення в якості готелів і хостелів туристам.