RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У соцмережах хвиля гніву через напад на лідера опозиції Росії

У соцмережах здійнялася хвиля гніву у зв’язку з нападом на одного з лідерів російської опозиції Олексія Навального та його прихильників в аеропорту Анапи.

Зокрема, найбільш активно обурюються користувачі Twitter.

"Козаки – с*кливий непотріб. Нападають тільки з чисельною перевагою на жінок. Коли чеченці приїжджають до Кубані, ця падаль ховається в щілини", - пише блогер під псевдонімом Сталінгулаг.

"Чомусь здається, що якби хоробрі анапськи козаки опинилися в суботу на Хованському кладовищі, вітром летіли б, залишаючи медальки на купках л*йна", - зазначив користувач Олексій Федотов.

"Обурений боягузливим нападом в Анапі на А. Навального та його колег. Ряджені відморозки ганьблять честь і традиції російського козацтва", - повідомив член російської опозиційної партії "Яблуко".

"А пам'ятаєте популярний віз, що козаки — це етнос. У такому разі клоуни та алкаші — це теж етноси такі, так?" - іронізує Twitter-аккаунт RIP Новини.

"У царській Росії козаки теж нагайками опозицію шмагали. І для Росії, і для царизму, і для козаків все закінчилося якось не дуже добре", - коментує напад на Навального Економіка РФ.

Як повідомляв Апостроф, у мережі з'явилося відео нападу людей у формі донських козаків на Навального та його прихильників.