RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

Джамала повідомила про мерзенний вчинок російських пропагандистів щодо її батьків

Російські пропагандисти обманом потрапили в будинок до батьків кримськотатарської спiвачки Джамали, яка перемогла на конкурсі "Євробачення-2016", і таємно записували їхню розмову.

Про це розповіла сама співачка на брифінгу перед концертом у Львові, повідомляє Liga.net.

Співачка розповіла, що вчора в будинок до її батьків прийшла пара і сказали, що вони від родичів. "Мама постелила їм, дала їжу, а вони записували їх розмову і це виявилася "Комсомольская правда" Росії, яка сказала, що "ми побували в гостях у родичів Джамали", — розповіла співачка.

"І коли вже вранці мама дізналася, що вони ніякі наші не знайомі, і вони не від наших родичів, було просто огидно, коли так низько падає журналіст. Мені за них (батьків - ред.) трохи тривожно, щоб люди їх не обманювали", — поділилася Джамала.

Напередодні співачка сказала, що її батьки в окупованому Криму відмовляються спілкуватися з російськими пропагандистами.

Нагадаємо, Джамала з піснею "1944", присвяченій депортації кримськотатарського народу, перемогла на пісенному конкурсі Євробачення в Стокгольмі. У загальному заліку вона виграла з 534 балами, австралійська співачка Дамі Ін набрала 511 балів, а представник від РФ Сергій Лазарєв — 491 бал.

Як повідомляв "Апостроф", переможниця "Євробачення-2016" українська співачка Джамала розповіла подробиці зустрічі на міжнародному конкурсі з російським виконавцем Сергієм Лазарєвим.