RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

В Росії дізналися про подальшу долю санкцій ЄС щодо Криму

Російські ЗМІ дізналися про те, що санкції Євросоюзу через анексію РФ Криму, дія яких незабаром закінчується, будуть продовжені.

Про це повідомляє ТАСС, посилаючись на високопоставлене джерело в ЄС.

"Позиція ЄС зрозуміла - санкції залишаться в силі до тих пір, поки не буде відновлений суверенітет України. Ситуація в Криму поки не змінилася, суверенітет не відновлений. Відповідно, санкції залишаться в силі", - сказав він, зазначивши, що офіційне рішення поки не прийнято.

За інформацією росЗМІ, лідери Євросоюзу ще не визначилися, за якою процедурою буде вирішуватися доля санкцій проти РФ, дія яких закінчується 31 липня.

"Рішення має бути прийняте швидко, так як дія економічних санкцій закінчується в кінці липня. До цього часу і буде прийняте рішення, проте ми поки не знаємо, за якою процедурою", - сказало джерело.

Як повідомляв "Апостроф", 28 квітня російські пропагандисти похвалилися рішенням депутатів нижньої палати французького парламенту - національних зборів, які проголосували за резолюцію, що закликає уряд країни виступити проти антиросійських санкцій.

Також депутат Європарламенту, член комітету з питань парламентського співробітництва між Україною та ЄС Ребекка Хармс висловила свою думку щодо механізмів запровадження нових санкцій проти Росії.