RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Заява Горбачова по Криму викликала ажіотаж

Заява першого і останнього президента СРСР Михайла Горбачова про те, що він підтримує президента РФ Володимира Путіна в питанні про анексію українського Криму та прийняв би таке саме рішення, викликало ажіотаж у мережі.

Під даною новиною на сайті "Стрічка.ру" користувачі залишили більше сотні коментарів.

"А ось ще і Новоросія приєднається з Осетією ось тоді заживемо, тільки дебіли приєднують дотаційні регіони", "Я б прийняв таке рішення". Та брешеш - ти б обіс*ався від необхідності прийняти таке неординарне рішення. Заткнися, ти - патологічна розмазня та боягуз. Влада показує сутність людини. Вся країна вважає тебе головним гі**ом Росії", "Більшість жителів Росії за те, щоб Горбачова повісити на осиці, поруч з Чубайсом. Нехай повіситься, якщо він за волевиявлення народу", "Прощення просить, наближення смерті чує. Пора вже, Борька зачекався, чорти вила вже нагострили, сковороди розігріті", "Кепські справи у ОЗУ путіна, якщо вирішили дістати з нафталіну Горбачова ) Бо Горбачов у ватних не в пошані", "Похвала з натяком. Кращого варіанту для розвалу країни не придумати. Старший товариш хвалить молодшого", - пишуть люди.

Також негативно про Горбачова відгукуються в десятках коментарів на сайті російського інформагентства "РИА Новости".

Неабияку кількість негативу на свою адресу Горбачов отримав і в коментарях до новини на українському сайті "Цензор.Нет".

Як повідомляв "Апостроф", Горбачов розкритикував кадрову політику президента РФ Володимира Путіна, який створює коло наближених зі старих приятелів.