RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Російський журналіст напророчив РФ страшну відплату за захоплення Криму

Відомий російський журналіст Олександр Невзоров заявив, що переваги від володіння Росією аннексованим Кримом поступаються тим проблемам, які чекають країну.

Про це він сказав на лекції у Тель-Авіві, фрагменти якої опубліковані в "Живому Журналі" блогером з ніком "luckyed".

"Справа не в тому, що відтяпали Крим. Це нормальне мародерство. Коли є можливість що-небудь безкарно взяти, то це можна зробити. Але тут ключове слово - "безкарно". У цій ситуації відплата буде страшно, і вона невідворотня. Перевага від володіння цим сумнівним курортиком поступається тим проблемам, які чекають Росію", - сказав Невзоров.

За словами журналіста, у нього була можливість долучитися до когорти прихильників анексії.

"Я міг вибирати сторону конфлікту, коли все тільки починалося (до Криму та України). З нами розмовляли, але я чуттям старого пірата зрозумів, що пропозиція Кремля пахне відповідальністю, чого не люблю. Особливо масовою та колективною. Не хотілося рано чи пізно прикрасити собою якусь лавку в Гаазі, та ще в такому антисанітарному суспільстві, що там збереться", - зазначив Невзоров.

"Довірити кричателям "Кримнаш", тим, хто випивають мільярд пляшок горілки на рік, глядачам "Битви екстрасенсів" долю країни - це маразм. Мені легко судити. Я воював в обох таборах", - заявив журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", Невзоров висловив упевненість, що найближчим часом росіяни розкритикують анексію Криму Росією.