RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Популярний російський блогер розповів, як Путін здувся

У зв'язку з інцидентом, який стався з прем'єр-міністром Росії Дмитром Медведєвим і пенсіонерами в окупованому Криму, керівну верхівку РФ порівняли з клерком-невдахою, який набрав кредитів, не розрахувавши своїх можливостей і залишився на узбіччі після раптового звільнення з роботи.

Про це написав відомий російський блогер під ніком Stalin_gulag у своєму Instagram.

"Можна витрачати мільярди на пропаганду, цілодобово показувати, яка Росія наддержава, і що всі її бояться, грубо жартувати над "західними партнерами", возити танки і ракети на паради, прощати багатомільярдні борги направо і наліво, відновлювати Пальміри, купувати найдорожчі музичні інструменти. А потім колишній президент, нинішній прем'єр-міністр приїжджає в Крим і на питання про мізерних пенсіях, затинаючись, відповідає своїм громадянам: "грошей немає, але ви тримайтеся", - пише блогер.

"І все. Одразу танки здуваються, голоси пропагандистів зливаються в огидну какофонію, широкі жести зі списанням боргів виглядають відчаєм, а концерт в Пальмірі - похоронним маршем. Росія веде себе як офісний клерк, який набрав кредитів, що в кілька разів перевищують його зарплату, щоб справити враження на секретарку з сусіднього відділу, але тут раптово компанія розорилася, і він залишився жебраком, по вуха в боргах і без сексу", - ділиться дотепним порівнянням блогер.

Як повідомляв "Апостроф", українські журналісти висміяли інцидент з Медведєвим і пенсіонерами в окупованому Криму.