RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Прем'єр Росії дав відповідь МЗС України

Прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв відповів на протест з боку МЗС України з приводу його візиту в анексований Крим.

Слова Медведєва передає ТАСС.

"Наші сусіди вже встигли висловити свій протест з приводу приїзду голови уряду в один з регіонів нашої країни. Буває... Кожен займається своєю справою: хтось працює, хтось протестує", - заявив прем'єр РФ.

Як свідчить заява МЗС України, опублікована на сайті відомства, перебування Медведєва на території Автономної Республіки Крим є відвертим нехтуванням з боку російської влади державним суверенітетом України, свідченням порушення з боку Російської Федерації Статуту ООН, принципів і норм міжнародного права, свідомого ігнорування цієї країною своїх міжнародних зобов'язань.

У МЗС України заявляють, що вся відповідальність за ці та інші порушення покладається на Російську Федерацію як на державу-окупанта згідно з нормами міжнародного права, її посадових осіб, а також незаконні "органи кримської влади" та їх представників, які приймають незаконні рішення і вчиняють протиправні дії.

Як повідомляв "Апостроф", користувачі соціальних мереж визначили кращий жарт з приводу заяви прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва в окупованому Криму, де пенсіонерка попросила його підвищити пенсії.