RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

У Путіна армію бойовиків Донбасу записали в найсильніші у світі

Прокремлівський політолог і член Громадської палати Росії Сергій Марков заявив про те, що армія бойовиків на Донбасі є "шостою за потужністю в Європі".

Про це він розповів в ефірі радіостанції "Ехо Москви".

"Я думаю, що зараз ці дрібні бої там проводить цілком армія Донбасу. Ви знаєте, за опублікованими даними стокгольмського там Інституту війни і миру армія Новоросії, Донбасу, здається, є шостою армією за потужністю в сучасній Європі", - сказав пропутінський політолог, відповідаючи на питання російської журналістки про причетність армії РФ до загибелі українських солдатів.

Також він відповів на запитання ведучої про те, кому ж належить зброя, завдяки якій "армія Новоросії" може вважатися "шостою за потужністю у Європі".

"Ну, і наше, так би мовити, і українське. Ну, це обов'язок будь-якої людини, прихильника свободи, демократії і антифашиста надати всю необхідну допомогу Донбасу. Якщо ви не надаєте допомогу Донбасу, не маєте права вважати себе демократом", - ділиться своїм баченням демократії Маркін.

За словами політолога, Донбас зараз "знаходиться під захистом Росії".

"Всі знають про те, що спроба влаштувати геноцид і терористичне придушення Донбасу буде припинена Росією, яка використовує всі необхідні методи для цього", - зізнається Марков.

Як повідомляв "Апостроф", волонтери міжнародного співтовариства Inform Napalm опублікували докази присутності на окупованій території України російських військовослужбовців 15-ї окремої мотострілкової бригади миротворчих сил РФ.