RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Пропагандисти Путіна познущалися над бійцем АТО, котрий побував у полоні

Один з російських пропагандистських телеканалів випустив знущальну новину про бійця Збройних сил України Олега Кузьміних, який побував у полоні терористів ДНР на окупованому Донбасі та зазнав значних страждань від бойовиків.

Провокаційну новину опублікували на сайті пропагандистського телеканалу Міноборони РФ "Зірка" під заголовком "Кіборг", який жував свої погони, став обличчям армії України".

"Олег Кузьміних брав участь в обстрілі Донецького аеропорту і був узятий у полон 20 січня 2015 року. Коли ВСУ з боку аеропорту обстріляли Ленінський район Донецька, ополченці доставили його та інших полонених "кіборгів" на місце трагедії. Потім ватажок окремої батальонно-тактичної групи "армії" ДНР з позивним "Гіві" зрізав у Кузьміних погони і змусив його жувати їх. 22 травня Кузьміних був звільнений з полону ополченцями ДНР, а Порошенко нагородив військового орденом "За мужність", - смакують страждання українського бійця кремлівські пропагандисти.

Як повідомляв "Апостроф", у лютому в мережі висміяли подачу "Зіркою" новини про американку, яка станцювала з президентом США Бараком Обамою.

Також у мережі посміялися над заголовком новини російського пропагандистського телеканалу "Зірка" про появу біля кордонів Росії на Далекому Сході американського літака-розвідника RC-135.