RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Турчінов "підпалив вату": заява секретаря РНБО викликала гнів путінців

Секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олександр Турчінов викликав гнів прихильників режиму президента РФ Володимира Путіна заявою про те, що російський лідер перейшов до публічного шантажу України в питанні проведення виборів на окупованому Донбасі.

Гнівні коментарі з цього приводу були залишені у новині з заявою Турчінова, опублікованою на сайті путінського інформагенства РІА Новини.

"Взявши на себе відповідальність за порушення режиму припинення вогню і порушення Мінських угод, Путін публічно пригрозив Україні продовженням військових провокацій, поки не буде реалізований московський сценарій розчленування України", - заявив Турчінов.

"Зате Путін планує і далі проливати українську кров, знищуючи незалежність України. Це цинічна публічна позиція, яка вже не ховається московськими керівниками", - сказав Секретар РНБО, додавши, що після таких заяв не повинно залишитися ніяких ілюзій щодо добровільного виходу Росії з окупованих територій і припинення військової агресії проти України.

Скріншоти з сайту РІА Новини

Як повідомляв "Апостроф", раніше у прихильників політики президента РФ Володимира Путіна викликала обурення заява країн G7 про санкції проти Росії.